Under et køb udbeder vi os person oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og email adresse. Disse informationer bruges kun til behandling af ordren. Informationeren deles udelukkende med med 3. part, som er en del af at levere ordren og opfylde vores forpligtigelse i forbindelse med købet, feks. fragtmanden, systue osv.

Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Dansk Reslager ApS på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. Ingen personlige oplysninger der registreres hos Dansk Restlager ApS, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, bortset fra de samabejdspartnere som er en del af at opfylde ordre. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Dansk Restlager ApS.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".
Vi andvender, logstatestik med det formål, at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Dansk restlager ApS, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Dansk Restlager ApS. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Vi oplyser på forespørgsel gerne om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes og er muligt jvf. Dansk lovgivning.

Dansk Restlager ApS er dataansvarlig i posondataafsnittet.

Tak for at du tog dig tid til at læse dette.