Dansk Restlager er grundlagt i 1999 af indehaverne Jonna og Jørgen Faltum.

Vi har begge stor erfaring med køb og salg af møbler. Jonna har kundekontakt og bogholderi, som sit arbejdsområde. Jørgen har ligeledes kundekontakt til vores danske og udenlandske internetkunder.

Dansk Restlager har som mål at fremstå som en professionel og troværdig netbutik, hvor din sikkerhed som kunde – omkring produkter, levering og betaling m.m. er i top.

Vi sætter en ære i, at du får en god oplevelse, ved at handle med os. Derfor kontakter vi dig på telefon 1-2 dage efter at vi har modtaget din ordre og aftaler nærmere omkring leverings dag, telefonnummeret som chaufføren  eventuelt skal ringe til, eller om der er et sted din ordre kan stilles, hvis du ikke er hjemme.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvad enten det drejer sig om ris, ros, spørgsmål til produkterne, eller noget helt andet. 

Alle møbler, madrasser m.m. som er i vores butik er kun 1. sortering, som er pakket i fabrikkernes originale emballage.

Skulle der mo
d forventning mangle en skrue eller et beslag i de leverede møbler, har vi vores eget lager af de mest almindelige forekommende skruer og beslag, som vi kan sende direkte til dig med posten – samme dag som du kontakter os. 


Har du brug for hjælp til at samle et leveret møbel?
Lad os hjælpe dig, hvis du har et problem med at samle et møbel. Kontakt os på tlf. 66 12 48 30.


Vi hører meget gerne fra dig. I sidste ende er det den eneste måde, hvorpå vi kan sikre os, at vore kunder er tilfredse, så vi kan yde den bedst tænkelige betjening og service.Venlig hilsen Jonna og Jørgen Faltum

Kontor og administration:
Dansk Restlager ApS
Rantzausmindevej 111A
5700 Svendborg
Telefon 66 12 48 30
e-mail salg@danskrestlager.dk
Vi træffes hverdag fra kl 8.00 -16.00

Lager forsendelse og afhentning:
Dansk Restlager ApS
Nordre Ringvej 50, port 7.
5700 Svendborg 

Afhentning kun efter forudgående aftale.