Gratis levering i Danmark - brofaste øer


Uanset, hvor lille eller stor din ordre er, om den leveres med GLS til pakkeshop eller med fragtmand til din privatadresse, er levering gratis. Kan en vare f.eks. leveres med både GLS pakkeshop og fragtmand, forbeholder vi os retten til at leverer varen med den mest prisgunstige metode. Ønskes GLS privat levering beregnes der et mindre fragttillæg som vil fremgå af bestillingen.

Prisen gælder overalt i syd Danmark på land, i by, samt alle brofaste øer og gælder levering i gadeplan til kantsten. Ønskes levering til en ikke brofast ø, tillægges der et ø tillæg på kr. 450,- uanset størrelsen på ordren.

Når vi har modtaget din ordre, tager vi kontakt til dig, på telefon, inden for 1 - 2 dage, for at sige tak for ordren, og samtidigt aftale nærmere omkring leverings dag, om ordren må stilles, telefonnumre på fragtbrev m. m.

Vi har som målsætning, at levere din bestilling hurtigt og hvis muligt inden for 3-9 hverdage . Skulle der opstå problemer med restordre, vil du blive kontaktet og informeret om forventet leveringstid.

På leveringsdagen skal der være nogen på adressen til at modtage varerne. Alternativt kan det aftales at varerne stilles i et udhus/garage eller lignende. (dette er på eget ansvar). Skriv gerne dette på bestillingen.

Under alle omstændigheder kontakter vi dig pr. telefon for at aftale leveringen helt præcist

Levering til Grønland og Færøerne.

 

Hvis dine varer skal leveres til Grønland eller Færøerne skal du i følge lovgivningen ikke betale dansk moms.

Derfor skal du følge nedenstående fremgangsmåde:

 

1. Du udvælger de varer, som du ønsker at købe i butikken, og her vil du se priserne inkl moms. Du lægger varen i indkøbskurven og går til kassen og vælger betaling.


2. Under næste punkt som er forsendelse vælger du levering Grønland og Færøerne, og når du går videre til næste punkt, vil du nu se, at momsen er fratrukket din ordre, og herefter fortsætter du bare videre i proceduren. 

3. Når vi har modtaget din ordre og betaling, booker vi plads hos rederiet, og sender dig en mail med bookingnummer, og forventet ankomst dag og yderligere instruktion der måtte være fra redderiet.

4. Den sparede moms, bruger du til at betale søfragten, fra udskibningshavn til Gønland eller Færøerne.

5. Vi tillægger ordren et gebyr på kr 295,- for udarbejdelse af diverse shipping dokumenter der er nødvendige

 

Levering til Sverige og Norge

 

Alle vore varer vejer over 20 kg, og i mange tilfælde, pakket i flere kasser, eller har en længde og omkreds på emballagen som overstiger 3 m, og kan derfor ikke sendes med GLS, Post Danmark eller Post Nord.

Vi samarbejder med et dansk transportfirma, som har over 40 års erfaring med levering i Sverige af møbler, madrasser, garderobeskabe, køjesenge m.m.

Ring for pris, hvis du ønsker levering til Sverige eller Norge.