DER ER 14 DAGES RETURRET PÅ VARERNE, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU VÆLGER AT FORTRYDE ET KØB, SKAL DU BLOT RETURNERE VAREN I VÆSENLIG SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM DU MODTOG DEN. NÅR VAREN ER MODTAGET RETUR OG GODKENDT, REFUNDERES KØBSPRISEN TIL DIN KONTO INDENFOR FÅ DAGE. OMKOSTNINGER TIL RETURNERING SKAL DU SELV AFHOLDE.

VARERETURNERING FOREGÅR TIL VOR LAGERASRESSE DANSK RESTLAGER APS, NORDRE RINGVEJ 50, PORT 7, 5700 SVENDBORG, BEMÆRK AT VI IKKE MODTAGER PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV. RETURNERING KAN OGSÅ SKE VED AT NÆGTE MODTAGELSE ELLER AFLEVERE VAREN PERSONLIGT HOS OS. DET ER IKKE ET KRAV, MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØRENDE INFORMATION FØLGER PAKKEN - EKSEMPELVIS KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE, REGISTRERINGSNUMMER OG KONTO NUMMER FOR BANKKONTO, HVORTIL REFUSION KAN FOREGÅ, KOPI AF EVT.FORUDGÅENDE KORRESPONDANCE MV.


VED KØB AF MØBLER , SENGE OG MADRASSER, ER DEN INTAKTE ORIGINAL EMBALAGE ALTID EN VÆSENTLIG DEL AF VARENS VÆRDI.
EMBALAGEN SKAL DERFOR ALTID SENDES MED RETUR, og i en sådan stand at den kan gebbruges FOR AT BETINGELSERNE FOR AT UDØVE FORTRYDELSESRETTEN ER OPFYLDT.

PÅ VARER FREMSTILLET I SPECIAL MÅL SÅ SOM MADRASSER, BOKSMADRASSER TOPMADRASSER M. M.SOM ER FREMSTILLET EFTER DINE ØNSKER, BORTFALDER DIN FORTRYDELSESRET NÅR DU AKTIVT AKSEPTERE DETTE.
NÅR VI HAR MODTAGET DIN BESTILLING KONTAKTER VI DIG PÅ TELEFON FOR AT KONTROLERE MÅLENES RIGTIGHED OG AFTALE OM LEVERING. NÅR DU AKSEPTERE KØBET AKSEPTERE DU SAMTIDIGT AT FREMSTILLINGEN KAN GÅ IGANG OG DIN FORTRYDELSESRET BORTFALDER.